Nagenieten van “Levend Echt”

Foto door Walter van Goyen

25 aug Nagenieten van “Levend Echt”

Gisteravond mochten wij met z’n drietjes dus deel uit maken van het geweldige project “Levend Echt” in Houten (Utrecht).
Met optredens van Harry Sacksioni, Eric Vaarzon Morel, Jeff Heijne, Peter van Vleuten, Wim den Herder, Lars de Rijck, Joep van Leeuwen, Ron Baggerman, Vera Stakenborg en Madera was het een ronduit fantastische avond.

Foto door Walter Goyen

Foto door Walter Goyen

Hoe ironisch ook, eerder deze dag namen we in Leeuwarden waardig afscheid van onze vriend en volger Peter Dijkstra. Peter moest begin deze week het leven laten. Peter kwam vaak bij onze optredens en speelde mee als danser tijdens de optredens die we in Ahoy hebben gedaan. Met een onderbuik gevoel vertrokken we naar Houten en hebben daar, voor en met de kankerpatiënten, maar ook voor Peter een te gek optreden neergezet.

Hoogtepunten van de avond waren absoluut de optredens van de mensen met kanker die daarmee hun verhaal vertelden en de hele zaal ontroerden.
Madera mocht het nummer van organisator Dennis van den Heuvel begeleiden. Dit nummer heet “Alles wat ik ben” en dit schreef en zong hij voor zijn dochter Eva(7).
Het nummer zal binnenkort online te horen zijn.

Al met al was het een geweldige ervaring om weer in het midden van het land te spelen en de vele bekenden weer te zien. We hebben ontzettend veel in de Badcuyp in Amsterdam gespeeld en ontmoetten mensen als Wim den Herder, Harry Sacksioni, Eric Vaarzon Morel, maar ook de fotograaf Walt Goyen, die altijd fantastische plaatjes schiet tijdens deze evenementen. Ook geweldig om de voor ons nieuwe gezichten als Joep van Leeuwen (www.joepvanleeuwen.nl) en Peter van Vleuten (www.petervanvleuten.nl) te zien spelen en zingen. Wat een stem en mooie liedjes hebben deze heren!

Harry Sacksioni

Harry Sacksioni

De Stichting “Levend Echt” draagt zorg voor een krachtige verbinding tussen Muziek en Kanker. Het doel is met kankerpatiënten een CD te maken met eigen geschreven en gezongen liedjes. Daarbij krijgen zij muzikale ondersteuning van bekende muzikanten.

No Comments

Post A Comment