Kris Stopt met Madera

Kristian Dijkstra on Cajon

30 jan Kris Stopt met Madera

Na 5 jaar Madera heeft Kris doen besluiten ermee te stoppen.

SONY DSC

De Cajonspeler heeft door drukte en andere belangen niet de inbreng binnen de band die de band als trio voor ogen heeft.
De 5 jaar kende vele hoogtepunten, waaronder 2 eigen Cd’s, meerdere keren de Harmonie uitverkocht te hebben, optreden in Ahoy, touren door Nederland en een optreden in Londen UK. Maar ook met zulke mijlpalen kan het soms tijd zijn voor iets nieuws.

Kris:

„Ik wil graag iedereen bedanken die ons de afgelopen 5 jaar gevolgd heeft en blijf dat vooral doen in de nieuwe bezetting van Madera.
Ik bedankt mijn bandgenoten Sietze en Janna voor de fantastische jaren waarbij ik met passie en veel plezier mij heb kunnen ontwikkelen als muzikant. Met super optredens door heel het land (en daarbuiten), wens ik hun heel veel succes met de nieuwe ontwikkelingen die gaan plaatsvinden binnen de band.”

Voor Sietze en Janna is het jammer om zonder Kris verder te spelen.

„Wij wensen Kris het allerbeste, en alle succes met zijn andere projecten, als quizmaster (Krismaster), achter de bar en met alle andere dingen die op zijn pad komen.”

Janna en Sietze spelen sowieso als duo, de boekingen gaan dan ook nog altijd als warme broodjes, maar gaan hun best doen Madera nieuw leven in te blazen. Het is nu tijd om op zoek te gaan naar een verse koers met een nieuwe bezetting, nieuw repertoire en nieuwe optredens.

Hierover snel meer!

Groetjes,

Sietze, Janna en Kris.

Madera21

No Comments

Post A Comment